Europska komisija

Komisioni Europian

Mbrojtja Civile Evropiane dhe
Operacionet e Ndihmës Humanitarei
http://ec.europa.eu/echo/index_en.htm


 zagrebacka zupanija

Qarku i Zagrebit
Rruga Grada Vukovara 72/V
10000 Zagreb, Kroaci
https://www.zagrebacka-zupanija.hr
tel: 00385 1 6009 411
e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.


 opcina tirana

Bashkia e Tiranës
Sheshi Skënderbej
1001 Tiranë
Republika e Shqipërisë
https://www.tirana.al
tel: 00355 0800 0888
e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.


 Grad Tuzla

The city of Tuzla
ZAVNOBiH Street 11
75000 Tuzla
The Republic of Bosnia and Herzegovina
http://grad.tuzla.ba/
tel. 00387 35 307 307
e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.


 grad skopje

Qyteti i Shkupit
Bulevardi Ilinden 82
1000 Shkup
Republika e Maqedonisë së Veriut
https://skopje.gov.mk/
tel: 00389 2 3297 204
e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.


 grad podgorica

Qyteti i Podgoricës
Rruga Njegoševa 13
81101 Podgoricë
Mali i Zi
http://podgorica.me/
tel. 00382 020 665025
e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 HACP logo

Koordinatori i projektit

Qarku i Zagrebit
Rruga Grada Vukovara 72/V
10000 Zagreb, Kroaci

00385 1 6009 400
00385 1 6009 411
commandd@zagrebacka-zupanija.hr

Zagrebačka županija  Općina tirana Grad Tuzla  Grad Skopje  Grad Podgorica