Europska komisija

Европска комисија

Генерален Директорат за европска цивилна заштита и европски операции за хуманитарна помош
http://ec.europa.eu/echo/index_en.htm


 zagrebacka zupanija

Загребачка жупанија
ул.“Града Вуковара“ 72/V
10000 Загреб
Република Хрватска
https://www.zagrebacka-zupanija.hr
tel: 00385 1 6009 411
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 opcina tirana

Општина Тирана
Плоштад Скендерберг
1001 Тирана
Република Албанија
https://www.tirana.al
tel: 00355 0800 0888
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 Grad Tuzla

Град Тузла
ул.ZAVNOBiH 11
75000 Тузла
Република Босна и Херцеговина
http://grad.tuzla.ba/
tel. 00387 35 307 307
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 grad skopje

Град Скопје
Бул.Илинден 82
1000 Скопје
Република Северна Македонија
https://skopje.gov.mk/
tel: 00389 2 3297 204
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 grad podgorica

Град Подгорица
ул.Njegoševa 13
81101 Подгорица
Република Црна Гора
http://podgorica.me/
tel. 00382 020 665066
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 HACP logo

КООРДИНАТОР НА ПРОЕКТОТ

Загребачка жупанија
Улица града Вуковара 72/V
10000 Загреб, Хрватска

00385 1 6009 400
00385 1 6009 411
commandd@zagrebacka-zupanija.hr

Zagrebačka županija  Općina tirana Grad Tuzla  Grad Skopje  Grad Podgorica